Bel of mail ons voor een afspraak

+31(0)187 - 491533

Hydroblend doseerpompen

Hydroblend doseerpompen zijn technisch en kwalitatief de beste die de markt momenteel te bieden heeft. De technologie achter deze superieure water aangedreven doseerpompen is gepatenteerd.

Hydroblend is de producent van nauwkeurige water aangedreven doseerpompen. De onderdelen zijn geschikt voor zwaar gebruik en kunnen aangepast worden naar de behoeften van de klant. Dit garandeert lang en zorgeloos gebruik van de doseerpompen.

De water aangedreven mengapparaten van Hydroblend hebben een bereik van 1 : 1,5 tot 1 : 2000 en zijn zowel op technisch als op kwalitatief gebied vele malen beter dat de standaard kunststof doseerpompen. Die houden het op termijn niet vol.

De Hydroblend doseerapparaten kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd.

doseerpomp

Deze succesvolle gepatenteerde technologie wordt gebruikt in de:

 

Doseerpomp met minimaal drukverlies

Met het gebruik van de chemische doseerpompen van Hydroblend heeft uw aanvoerleiding minimaal drukverlies. De aflevering van gemengd product kan tot meer dan 200 meter horizontaal en 7 meter verticaal.

Geheel gescheiden opbouw van het te mengen chemische product en de ‘water motor’.

mengverhouding doseerpompNauwkeurige mengverhouding doseerpompen

Dankzij het gepatenteerde ontwerp, is het mengapparaat het nauwkeurigst in mengverhouding met een variatie van minder dan 1%. Deze is derhalve zeer eenvoudig en nauwkeurig verstelbaar. De verstelling kan bovendien plaatsvinden terwijl de doseerpomp in werking is.

automatische doseerpomp

Samenstelling van de doseerpomp is afhankelijk van de toepassing

De samenstelling is toepassing specifiek, het te mengen product bepaalt de constructie materialen; Hastelloy cilinders en Teflon tot en met de meer gebruikelijke roestvrijstalen cilinders met Viton afdichtingen.
Minimaal aantal bewegende onderdelen aan de Hydroblend doseerpomp

De doseerpompen van Hydroblend bevatten slechts een minimaal aantal bewegende onderdelen en een eenvoudige werking.

Een levenslange ongestoorde werking van de Hydroblend doseerpomp

Dankzij de toepassing afhankelijke samenstelling van de Hydroblend doseerpompen en het feit dat de doseerpompen slechts een minimaal aantal bewegende onderdelen bevatten, heeft u een levenslange ongestoorde werking van de doseerpomp. Dit maakt de chemische doseerpompen van Hydroblend zeer betrouwbaar.

Leverbaar in 3 capaciteiten: 26 liter/min, 45 liter/min en 94 liter/min. Tevens dubbel- en 3-dubbele uitvoeringen leverbaar voor het mengen van 2 of 3 producten tegelijk, van ieder product is afzonderlijk de mengverhouding instelbaar.

Meer Informatie over Hydroblend doseerpompen

Bent u benieuwd naar wat de Hydroblend doseerpompen voor u kunnen betekenen?

E-mail    Telefoon

Lees meer over de producten van Hydroblend

Afbeelding 31 Afbeelding 94