Bel of mail ons voor een afspraak

+31(0)187 - 491533

Doseerpomp voor Reinigen en Desinfecteren

doseerpomen voor reiniging en desinfecteren

Hydroblend doseerpomen voor reiniging en desinfecteren

Vanaf haar oprichting, zijn Hydroblend doseerapparaten de industriestandaard voor een enorm scala aan schoonmaak, desinfecterende en reinigende toepassingen geweest.Schoonmaken en desinfecteren van toepassingen vereisen extreme nauwkeurigheid helemaal bij de ontladings- en verdunnings- tempo. De Hydroblend blinkt uit bij problematische hoge verdunning en extreem lage stroom toepassingen.

Omdat de chemische componenten zijn geïsoleerd van de "water motor" kunnen alle Hydroblend doseerpompen toepassingsspecifiek worden gemaakt. We kiezen constructiematerialen die de grootste weerstand tegen de chemicaliën die worden verdund, bieden. Er is een grote verscheidenheid van ontsmettingsmiddelen en schoonmaakformuleringen, zodat een MSDS dient te worden geraadpleegd wanneer mogelijk, om zodoende het juiste afdichtingspakket voor de chemicaliën die dienen te worden gemengd te identificeren.

Aangezien veel van deze toepassingen water temperaturen boven 160F vereisen, kunnen Hydroblend International de unites units bouwen om "Heet Water" specifiek te zijn.

Onze klantenservice zou u graag helpen bij dit proces

Telefoonnummer E-mail

 

 Download hier de brochure

 Click here for Sanitizing, Hygiene and Cleaning

Afbeelding 59 Afbeelding 60