Bel of mail ons voor een afspraak

+31(0)187 - 491533

Qualichem metaalbewerkingsvloeistoffen

Verhoog uw kwaliteit met de koelsmeermiddelen van Qualichem. Met gebruik van deze koelsmeermiddelen verspaant u stukken beter en heeft u beste bescherming tegen vlekvorming, waardoor u zorgeloos onbemand 24/7 ook met demi-water + hoge druk schuim-vrij kunt produceren.

De XTREME CUT 250NBF van Qualichem is een ASML GSA 07 2220 Grade II gecertificeerd koelsmeermiddel geschikt voor ieder materiaal en toepasbaar in hoge druk koelsmeer-installaties, is schuimarm, ook bij gebruik van gedemineraliseerd water. De XTREME CUT 250NBF is Multi-metaal inzetbaar zonder vlekken!

Qualichem, onder meer Boeing-, Pratt & Whitney- en Okuma gecertificeerd, stelt u in staat uw productiekosten aanzienlijk te verlagen. Perfecte verspaning op ieder materiaal van rvs tot en met aerospace aluminium en titanium.

De koelsmeermiddelen van Qualichem bieden de beste bescherming tegen vlekvorming en corrosie. Ideaal voor de toeleverancier waar alle materialen door elkaar op dezelfde machines worden bewerkt. Met Qualichem is 24/7 onbemande productie mogelijk, zónder vlekvorming op gevoelige materialen, ook wanneer een pallet gereed produkt een nacht/weekend -bedekt onder een laagje emulsie- staat te wachten op verdere behandeling.

meer informatie OVER Qualichem

Neem gerust contact op met ons voor advies en tips.

E-mail     Contactformulier

Afbeelding 69 Afbeelding 74