Bel of mail ons voor een afspraak

+31(0)187 - 491533

Doseerpompen drukkerijen / grafische industrie

Doseerpompen grafische industrie en drukkerijen

Hydroblend levert sinds 1988 doseerpompen voor de grafische industrie en drukkerijen. De industrie had behoefte aan een zeer nauwkeurige chemisch resistente doseerapparaat dat ongevoelig is voor agressieve chemische oplossingen. De doseerpompen van Hydroblend voorzien in deze behoefte.

Hoewel de huidige Fountain Solution producten uitstekende resultaten opleveren, kan hun chemische formule vrij agressief zijn, zodat de materialen die daarmee in contact komen maar een zeer korte levensduur hebben. Het gepatenteerde ontwerp van Hydroblend maakt het mogelijk om de pomp specifiek aan te passen aan deze industrie. Hierdoor zijn alle natte onderdelen van de doseerpomp volledig resistent tegen hedendaagse chemische formules.

Alle onderdelen van de doseerpomp zijn ontworpen voor lange levensduur en moeiteloos gebruik. Kwaliteit en betrouwbaarheid komen op geen enkel moment in gevaar. Iedereen die de doseerpompen van Hydroblend kent zegt het: Het loopt gewoon, en blijven lopen en lopen...

Één injectie modellen zijn beschikbaar voor verschillende één stap en siliconen toepassingen. Een Duaal, onafhankelijk instelbaar model is beschikbaar voor twee staps toepassingen.

Lees alles over onze Hydroblend doseerapparaat met betrekking tot de nauwkeurigheid, eenvoudige installatie, herhaalbare handige aanpassing, betrouwbaarheid, laagste Life-Cycle Cost en veelzijdige Dual & één injectie combinatie, Hydroblend doseersystemen bieden uitstekende waarde.

The Hydroblend doseerpomp is ideaal voor verdunning en menging:

Fountain Solutions (een & twee stap formules)
Alcohol
Alcohol substituten
Web Conditioners
Siliconen
Water Dekking

Voordelen:
Vermindert chemische afval
Verbetert nauwkeurigheid
Eenvoudige installatie
Betrouwbare werking
Niet elektrisch
Verstelbaar
Laagste Life Cycle kosten
Doseren (nauwkeurigheid + duurzaamheid = uitstekende waarde)

 Download hier de brochure

 Click here for Printing

Afbeelding 57 Afbeelding 58