Bel of mail ons voor een afspraak

+31(0)187 - 491533

Zet-Chemie koelsmeermiddelen

Zet-Chemie heeft dankzij een high tech laboratorium met de nieuwste technologie en fantastische productieomgeving, kwalitatief hoogwaardige producten. Koelsmeermiddelen, snijolie, leibaanolie, hydrauliekolie en nog veel meer.

Zet-Chemie geniet een sterk groeiend aantal klanten in- en buiten Duitsland. Men beschikt hier over de benodigde expertise, een high tech laboratorium voorzien van de nieuwste technologie en een fantastische produktieomgeving.

Voor onze fijnmechanische toeleveranciers hebben wij een 2-tal specials te bieden, een watermengbaar produkt en een pure snijolie. Uitgangspunt is zoals bij ons gebruikelijk: vlekvrij.

Zeker met onbemande 24/7 productie kan het voorkomen dat gereed product voor langere tijd deels onder de emulsie/olie in de wacht staat voor verdere behandeling. Het kan dan niet zo zijn dat de emulsie onder invloed van het bewerken van verschillende materialen gaat etsen/vlekken.

zet-chemie snijolie

Voor dezelfde productieomgeving gelden eisen als schuim-arm, perfect verspanend op uiteenlopende materialen als aluminium én rvs, vriendelijk voor mens en machine en ten slotte moet de machine schoon blijven.

Pure snijolie Zet-Cut 626-15

Uiteraard levert Zet-Chemie meer type's, zoals bijvoorbeeld een speciale versie voor de medische industrie, de Zet-Cut 628-10 Ortho. Watermengbaar Zet-Cut 8900

Overzicht van alle koelsmeermiddelen

Overzicht overige watermengbare koelsmeermiddelen

Terug naar Zet-Chemie.

Afbeelding 43