Bel of mail ons voor een afspraak

+31(0)187 - 491533

Doseerpomp voor Autowasstraten

Doseerpomp Autowasstraten

Industrie specifieke dual en triple injectie hydroblend doseerpompen zijn ideaal voor uw autowas behoeften.

Water is een van onze meest waardevolle hulpbronnen. De behoefte aan water conservatie, heeft de professionele wasstraat industrie sterk beïnvloed. Met een steeds groter wordende consumenten bewustzijn en strengere milieuregels, blijft Hydroblend streven naar de bescherming van onze natuurlijke hulpbronnen.

Uw product voordeel zal grotendeels niet-gerealiseerde worden als de concentraten onjuist worden gemengd of wanneer de meetapparatuur een bron is van ergernis. Wij geloven dat Hydroblend ervoor zal zorgen dat je alle voordelen en het volledig potentieel van uw producten realiseert.

De Hydroblend heeft weinig bewegende delen en zijn werkingsprincipe is eenvoudig. Indien er reparatie of onderhoud nodig is, kan dit eenvoudig worden bewerkstelligd. Omdat de chemische componenten zijn geïsoleerd van de "water motor" hebben alle Hydroblend doseerpompen een specifieke toepassing. We kiezen voor de combinatie van constructiematerialen die de meeste weerstand tegen chemicaliën die worden verdund bieden.

De precisie roestvrij stalen chemische zuiger in combinatie met de eenvoudig te gekalibreren gids identificeert duidelijk de verdunningsverhouding. Instellen van de hoeveelheid chemisch injectie is eenvoudig en herhaalbaar voor elke unit, elke keer. Branchespecifieke, dual en triple injectie doseerpompen zijn beschikbaar voor uw auto wassen behoeften.

De Hydroblend Doseerpompen zijn ideaal voor

  • Voorwassen
  • Motor en banden schoonmaak
  • Conditioners, Beschermers en Drying Agents
  • Foaming reinigers
  • Ruiten Reiniging

Download hier de brochure

 Click here for the english version 

Afbeelding 61